Idélådan

Medlemmarnas tips & tricks

Här kan du hitta korta och enkla små tips. Fotoklubbens medlemmar bjuder varandra på sina erfarenheter och kommer med frågor.

Enduro VM Karlsborg

AllmäntPosted by Per Lindblad 03 Jul, 2012 03:40:21

Boka in 24-26 augusti 2012 i almanackan. På plats kan du fotografera fartfyllda bilder med världens bästa enduroförare i terrängen runt Karlsborg.

Prolog kommer att genomförs i anslutning till Fästningen (Mellan vallen och Havremagasinet).

Tävlingsbanan, som är dryga fem mil lång, går via Kråk – Vaberget – Forsvik – Perstorp – Hammarnäset. Två specialprov (Kråk och Hammarnäset) samt ett extremprov i anslutning till tävlingscentrum. Service vid Moliden och Forsvik. Vid Forsvik genomförs även hopp över kanalen.

Tre (3) varv per dag (25 – 26/8).

Publikparkeringar vid Hammarnäset, Heden och Kråk.

Beräknat antal åskådare 20000-25000. .

Per Lindblad

Tävlingsansvarig (men inte för ovanstående)

Fill in only if you are not real

Posted by Krister Löfving 26 Aug, 2012 20:22:23

Var ute idag. Svårt att ta bra "action" bilder, tänker ta med några för visning senare i höst.

/Krister Löfving

Posted by Hans S 03 Jul, 2012 08:56:53

Kul tips! med 20000+ åskådare kan man nog få intressanta foton! Man får väl förstås acceptera att det kommer med en eller annan MC på bilden....Men det finns ju PhotoShop! /hans