Idélådan

Medlemmarnas tips & tricks

Här kan du hitta korta och enkla små tips. Fotoklubbens medlemmar bjuder varandra på sina erfarenheter och kommer med frågor.

Inspiration?

BildsnackPosted by Hans Sjöberg 16 Aug, 2012 22:56:12
När jag tappar fotoinspirationen och känner att jag bara trampar vatten brukar jag surfa runt och titta på bilder på webben. Företrädesvis "gamla klassiska" fotografer, man vet ju att deras bilder faktiskt lyckats behålla både skönhet och dragningskraft i 40-, 50-, 60-... år.
Någonting
speciellt måste väl bilderna ha?

Delar gärna med mig av mina favoritställen:
A gallery for fine photography
Masters of photography
Streetphotos of the world
Fantomatik

Alla fotografer är väl värda att titta på och inspireras av, men några av mina favoriter är Harry Callahan, André Kertèsz, Berenice Abbott.

När det gäller den sistnämnda länken (Fantomatik), kan det hända att man får en varning om att bloggen kan ha "innehåll för vuxna".
Man måste inte bry sig om det - visserligen är innehållet ganska blandat men jag har hittills inte sett något speciellt stötande där. Däremot gott om fantastiska bilder.
För den rene är allting rent... (Titusbrevet 1:15) smiley

Väl bekomme!